Handla hängmörat naturbeteskött
på REKO-ringen

Du kan så klart handla vårt hängmörade naturbeteskött av highland cattle i vår egna gårdsbutik Viktors affärshus i Kärnebygd.

Är det så att du bor i Falkenberg eller Varberg så kommer vi dit och säljer delar av vårt sortiment där på REKO-ringen för respektive ort.

Så här handlar du
på REKO-ringen

På REKO-ringen hittar du lokala matproducenter och matkreatörer till en plats på din ort dit du kan komma och hämta förbeställda matvaror. Ett smidigt sätt för dig som vill handla mat från de bönder som med passion producerar livsmedel av hög kvalité, och där du vet att det som betalas går direkt till bonden.

Du vet att varorna kommer ifrån, och att du får dem utan att de passerat stora distributionslager och långa tider på transporter.

Har du några frågor kring produktion eller annat kring produkten pratar du direkt med bonden så du vet exakt vad det är du handlar.

Gå med i REKO-ring
på din ort

För att handla på någon av de REKO-ringarna som Solskensfarmarna deltar på skall du gå med i någon av dessa Facebook-grupperna.

Beställ genom att kommentera Solskensfarmarnas inlägg

När du gått med i gruppen kan du se vilka dagar det det är utlämning på din ort.

Leta upp Solskensfarmarnas inlägg

I gruppen letar du upp inlägget som Solskensfarmarna lägger in. I den listas allt som finns att köpa vid nästa utlämning.

Beställ genom att kommentera Solskensfarmarnas inlägg

Du beställer genom att skriva en kommentar till inlägget där du skriver vad du vill handla för något.

Vid utlämningsdagen åker du till plats och angiven tid som står i gruppen. På plats letar du upp bilen som har en skylt med Solskensfarmarna intill.

Du får dina beställda varor och betalar med Swish, kort eller kontanter.

Med dig hem får du hängmörat naturbeteskött av highlandcattle.

Hoppas vi syns på din REKO-ring vid nästa utlämning!